Wie zijn wij

Wie zijn wij

Laura van der Gun en Marleen van Boxtel zijn samen Loom Interieurarchitecten gestart. Zij kennen elkaar al jaren en hebben verschillende karakters, maar dezelfde interesses. “Het is uniek dat we na jarenlang een andere invalshoek binnen het vak te hebben gehad, we nu onze gezamenlijke passie voor interieurarchitectuur op deze manier kunnen delen.”

Laura: “Wij zijn echt complementair. Marleen is analytisch en praktisch. Ik hou ervan om groots en met een kunstzinnige inslag te denken. Daardoor zijn we altijd in beweging en is onze manier van werken/ onze aanpak weloverwogen.”

Marleen: “Laura is de idealist en ik de realist. Zij durft buiten de lijntjes te kleuren en ik ga graag mee in al die mooie plannen, maar het moet wel haalbaar blijven”

Onze samenwerking is een heel intuïtief proces, waarbij we elkaar veel ruimte geven. We staan open voor elkaars visie en luisteren daar goed naar. Daarbij voelen we elkaar goed aan en hebben hetzelfde doel voor ogen. We zijn beiden bij alle aspecten van het bedrijf betrokken. Daarbij maken we slim gebruik van onze persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden. 

Onze ontwerpen zijn doordacht, wat de vraagstelling ook is. Of we nu starten vanuit een concept, vanuit de identiteit, vanuit een visie, vanuit de locatie, vanuit kleur, vanuit materiaal…

Wij gaan op zoek naar het juiste spel tussen wat van de ruimte verwacht wordt, de akoestiek, de routing en budget gecombineerd met de esthetische zaken als vorm, kleur, materiaal en licht. Als al deze facetten samenkomen, kom je uiteindelijk tot ontwerpen die passen bij de authenticiteit van de opdrachtgever. 

Elk project vereist een andere dynamiek. In samenspraak, maar altijd vanuit expertise wordt een optimaal ontwerp gemaakt, waarbij de keuzes altijd berust zijn op kwaliteit voor de lange termijn. Duidelijke toelichting, transparante communicatie, korte lijnen en een hoog serviceniveau gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Dat is hoe wij werken. 

“En we maken gewoon mooie ontwerpen”

Follow us on Instagram