Art & architecture

Art & architecture

Een decor van textiel | Unieke & hoogwaardige textielcollectie bestaande uit: Plaids, Wandkleden, Ruimtelijke objecten, Wandspanningen

Art & Architecture: Een decor van Textiel als Kunstzinng, Exclusief & Quirky woonconcept.

Textile designer en interieurarchitekte Laura van der Gun ontwerpt met een tactiele en levendige esthetiek en met een scherp oog voor materiaal combinaties, licht en het kleurenpalet. Haar inspiratie haalt ze uit de veelzijdigheid aan projecten, concepten en branches waarin ze werkzaam is. Laura haar fascinatie voor Textiel uit zich in een collectie wandkleden waarin de rijkdom van het materiaal kenmerkend is.

“De wijze waarop kleuren en texturen in verschillende glanzende en matte garens tot hun recht komen biedt enorm veel speelruimte. De toepassing van een veelheid aan garens en kleurschakeringen zorgt voor een gelaagdheid in het ontwerp die het zo bijzonder maakt.
Laat je verwonderen door de kracht van het samenspel;  in kleur & textuur en de blend tussen kunst & architectuur. Laat je verwonderen door de kracht van het samenspel; in kleur & textuur en de blend tussen kunst & architectuur.”
Laura van der Gun

.

.

.